tokyo os

OV-travelcard Suica

Om Tokyo eenvoudig te verkennen, krijg jij bij aankomst op de luchthaven in Tokyo een Suica-pas met een opwaardeersaldo van 1.500 Yen.

 

Deze Suica-pas werkt volgens hetzelfde principe als de Nederlandse OV-chipkaart. De Suica-kaart kan niet alleen gebruikt worden op de JR-Eastlijnen, bussen en metro's in Tokyo, maar ook in winkels op of rond metro stations kun je kleine aankopen betalen met de passen. Zelfs sommige taxi’s kun je in Tokyo betalen met de passen.

 

Let op: de Suica-kaart is niet geldig op de Shinkansen.

 

Het openbaar vervoernetwerk in Japan is zeer uitgebreid. Het Japanse openbaar vervoer staat bekend om zijn stiptheid en ondanks dat dagelijks massa's mensen zich verplaatsen met het openbaar vervoer, voelt het vrijwel nooit chaotisch.

 

Tijdens de Olympische Spelen bezoeken tot enkele miljoenen extra mensen Tokyo, waardoor er drukte verwacht wordt in het openbaar vervoer. Het is van belang hier voldoende rekening mee te houden in je tijdsplanning rondom de wedstrijden.

 

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee