tokyo os

Hotel Washington Shinjuku ***


Hotel Washington Shinjuku ligt in het centrum van Shinjuku, een van de meeste populaire en actieve wijken van Tokyo. Het hotel grenst aan het Tokyo Metropolitan Government Buildings en is via ondergrondse gangen direct verbonden met het Shinjuku Station, vanwaar je in 15 minuten naar het Olympisch Stadion reist. De overige wedstrijdlocaties zijn ook met het openbaar vervoer te bereiken.

 

In dit imposante hotel zijn meerdere restaurants en bars te vinden. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een 24-uurs supermarkt.

De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en deze zijn uitgerust met airco, televisie en een eigen badkamer met föhn. De kamers hebben twee aparte bedden. 
 
Bij het verblijf is het ontbijt inbegrepen. Dagelijks wordt er een ontbijt met voornamelijk Aziatische gerechten geserveerd.

In Japan is het rookbeleid anders dan in Nederland. Het is toegestaan om in dit hotel te roken. Ook zijn niet alle kamers rookvrij. Een rookvrije kamer kan dan ook niet gegarandeerd worden. 

 

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee