tokyo os

Impressie

 

Beleef de Olympische Spelen 2020 in Tokyo, het meest ultieme sportevenement met unieke prestaties, overweldigende emoties en onvergetelijke momenten.

Zomer 2020 staat Tokyo in het teken van de Olympische Spelen en het goede nieuws is dat jij erbij kunt zijn! Aanschouw 's werelds grootste atleten die van 24 juli tot en met 9 augustus samenkomen en maak op een bijzondere manier kennis met de veelzijdige hoofdstad van Japan. Een unieke ervaring, niet alleen voor sportfans.

Donderdag 30 juli

Om 14.40 uur vertrek je met een rechtstreekse vlucht per KLM vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de Japanse hoofdstad, Tokyo! De vliegreis duurt circa 11 uur. Het is in Tokyo 7 uur later dan in Nederland, je overnacht hierdoor in het vliegtuig.

Vrijdag 31 juli
Om 08.40 uur (lokale tijd) land je op luchthaven Tokyo Narita. In de aankomsthal staat onze reisbegeleiding je al op te wachten. Je ontvangt een welkomstenveloppe en wordt naar de juiste transferbus verwezen. De transfer brengt je naar hotel Moxy Tokyo Kinshicho. Hier verblijf je drie nachten op basis van logies en ontbijt. Bij aankomst in het hotel, kun je je bagage kwijt in de bagage opslag. Inchecken kan vanaf 16.00 uur. De rest van de middag en avond kun je vrij invullen.


Zaterdag 1 augustus

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen, w.o. een bezoek aan een wedstrijd die deze dag beschikbaar is. Mogelijk volleybal wedstrijden (groepsfase Nederland).


Zondag 2 augustus

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen, w.o. een bezoek aan een wedstrijd die deze dag beschikbaar is. Mogelijk beachvolleybal in de ochtend en atletiek wedstrijden (finales) in de avond.


Maandag 3 augustus
De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je vrij invullen, w.o. een bezoek aan het Holland Heineken House.

 


Dinsdag 4 augustus
Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en staat de transferbus klaar bij het hotel om je naar de luchthaven te brengen. Om 13.45 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Tokyo Narita naar Amsterdam Schiphol. De vliegreis duurt circa 11,5 uur. Om 18.15 uur (lokale tijd) land je in Amsterdam en zit deze bijzondere reis erop!

Pakketwaarde (indicatief)

€ 37.500 (5p) of € 72.000 (10p)

Let op: Het betreft hier een minimale indicatieprijs! Afhankelijk van de door jou gekozen (beschikbare) periode kunnen de prijzen voor de vlucht alsook het hotel hoger uitvallen. Wanneer dit het geval is, dan zullen wij dit voorafgaand aan jou communiceren. 

Aantal personen

5 personen of 10 personen

Data

31 juli t/m 4 augustus 2020

Verblijfslocatie

Hotel Washington Shinjuku *** (info)

 

Inclusief

Vliegtickets, hotel, ontbijt, lunch, diner, OV-travelcard (info) en minimaal twee wedstrijdtickets

OV-travelcard

Om Tokyo eenvoudig te verkennen, krijg jij een Suica-pas voor het zeer strak georganiseerde OV in Tokyo (info)​.

Wedstrijdtickets

De keuze voor de twee wedstrijdtickets zijn afhankelijk van de gekozen dag alsook het aantal beschikbare tickets voor de betreffende wedstrijd.

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee