RIBXPERIENCE

Impressie

 

Raas met 100 km per uur over Nederlandse wateren!

Reis af naar Loosdrecht, het nautische hart van midden-Nederland en ontvang een adrenaline boost. Scherpe bochten en snelheden hoger dan op de snelweg is toegestaan, alsook die enorme brul van de motor, zorgt ervoor dat jij en jouw gasten de ervaring van hun leven krijgen.

Kortom, RIB-varen bij RibX Loosdrecht is voor velen een ultieme ervaring en staat garant voor spanning, sensatie en veel plezier!

De relatief lichte RIB's zijn voorzien van motoren met maar liefst 300 pk en... die combinatie staat dus garant voor die sensationele ervaring. Het is niet alleen de gigantische snelheid op het water dit het zo leuk maakt, maar vooral enorme wendbaarheid van een RIB. Deze twee tezamen garandeert die genoemde adrenaline boost in optima forma.

Na afloop is het groepsgevoel altijd een feit en worden alle opgedane ervaringen, onder het genot van een drankje, enthousiast met elkaar gedeeld.
 

​Programma

16.00 uur  Ontvangst

16.30 uur  Vertrek naar RIB's

17.00 uur  Aanvang RibXperience

18.00 uur  Einde RibXperience

18.30 uur  BBQ and drinks

20.30 uur  Einde programma
 

Pakketwaarde

€ 2.200

Aantal personen

13 personen

Datum en aanvangstijd

In overleg

Locatie

Restaurant Anderz

Oud Loosdrechtsedijk 189 in Loosdrecht

 

Inclusief

BBQ, gecombineerd met drankarrangement van 2 uur

-

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee