lapland

Impressie

Reis mee in de wereld van sneeuw, het noorderlicht en vele avontuurlijke trektochten. Ontdek welke schoonheden Lapland jou te bieden heeft én geniet van de luxe die jou tijdens deze trip geboden worden.

 

Deze wonderlijke vierdaagse trip brengt jou naar Ruka, een klein wintersportplaatsje dat iets onder de Poolcirkel gelegen is, aan de ruige oostkant van Lapland. Het plaatsje staat bekend om haar wonderschone trektochten op sneeuwschoenen, langlauflatten, met de huski’s of op de sneeuwscooter.

 

Aan de voet van deze heuvel liggen enkele hotels, restaurants, cafés en winkeltjes. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis naar lapland!

​Programma dag 1 (donderdag)

Deze ochtend vlieg je rond 06.00 uur met Transavia rechtstreeks naar Lapland, waar jij rond 10.00 uur (lokale tijd) arriveert. In Lapland aangekomen gaat jouw reis door Lapland meteen van start, met o.a. een warme lunch in de huskyfarm, een huskytocht dwars door de Lapse wildernis uitgestrekt over bevroren meren én als afsluiting van deze dag een traditioneel 3-gangen diner.

 

Programma dag 2 (vrijdag)

Na een uitgebreid Scandinavisch ontbijtbuffet ga jij je gereed maken voor een actieve dag. Vandaag gaat jij op pad met een belangrijk vervoersmiddel in Lapland: de sneeuwscooter! Maak kennis met het indrukwekkende Lapse landschap tijdens een sneeuwscooter safari. Een geweldige belevenis voor iedereen! Na de instructie rijdt jij op een eigen sneeuwscooter met twee personen door winterwonderland. Je rijdt door de besneeuwde bossen en over de bevroren meren, geniet van de pure natuur van Lapland.

 

Programma dag 3 (zaterdag)

Op zaterdag start jij jouw dag wederom met een heerlijk Scandinavisch ontbijtbuffet. ​Na het ontbijt maak je kennis met een typisch Finse hobby, namelijk ijsvissen. Omgeven door de stilte, de prachtige natuur, turend naar de dobber in het gat in het ijs, verdwijnt alle stress als sneeuw voor de zon!

 

Programma dag 4 (zondag)

Tijd om afscheid te nemen van Lapland! Je wordt na jouw uitgebreide ontbijtbuffet naar het vliegveld van Kuusamo gebracht waar je eind van de ochtend naar Amsterdam vertrekt. Terugkijkend op de ervaring van jouw leven!

Pakketwaarde (indicatief)

€ 23.500

Extra info: Het betreft hier een minimale indicatieprijs! Afhankelijk van de door jou gekozen (beschikbare) periode kunnen de prijzen voor de vlucht alsook het hotel hoger uitvallen. Wanneer dit het geval is, dan zullen wij dit voorafgaand aan jou communiceren. 

Aantal personen

7 personen

Data

Donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020

Locatie

Hotel Scandic Rukahovi in Rukatunturi

Extra info: 1 persoon per kamer.

Inclusief

Retourvlucht incl. max 20 kg ruimbagage, retour transfer vluchthaven – Ruka, hotel, ontbijt, diner, husky safari, sneeuwscooter safari, ijsvissen, gebruik thermo overall, winterlaarzen, sokken en handschoenen tijdens je gehele verblijf.

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee