army day

The Military Mission
 

Jouw missie start vanuit de uitvalsbasis aan het water in Spaarnwoude. Deze onopvallende locatie ligt midden in het gebied dat bekend staat als de “Stelling van Amsterdam”. Onder het genot van koffie en thee ontvang je jouw briefing en gaat de Military Mission van start.

 

Ieder team ontvangt een koffer met luchtverkennings-foto’s, kaarten en instructies van het hoofdkwartier. De teams gaan van start in echte legervoertuigen, waarvan een aantal meer dan 60 jaar oud zijn!

 

Al (zelf) rijdend manoeuvreer jij jouw team door kleine dorpjes en slingerende landweggetjes op zoek naar verdachte bouwwerken, die in kaart gebracht moeten worden en waarover vertrouwelijke informatie verzameld moet worden. Deze informatie wordt uiteindelijk beoordeeld door de Korporaal en zijn manschappen waarna hij jullie als soldaten binnen zijn divisie zal toespreken omtrent de  behaalde resultaten.

​Programma

 

16.00 uur  Ontvangst met koffie en thee
16.30 uur  Briefing door Korporaal jan
17.00 uur  Start rally door de “Stelling van Amsterdam”
19.30 uur  Prijsuitreiking
20.00 uur  Barbecue Majoor
21.30 uur  Einde evenement

Pakketwaarde

€ 4.000,-

Aantal personen

15 personen

Datum en aanvangstijd

In overleg

Locatie

Velsen Zuid

 

Inclusief

BBQ, gecombineerd met drankarrangement van 2 uur

Welkom bij het Knauf partnerprogramma

Als deelnemer aan het Knauf Partnerprogramma profiteert u van veel extra voordelen. Over de gerealiseerde magazijn artikelen omzet (van het voorgaande jaar) ontvangt u van ons een budget. Dit budget staat in de brief die u ontvangen heeft bij het welkomstpakket.

CONTACT 

+3130 636 1192

info@knaufevents.nl

Korte Schaft 8

3991 AT Houten

Algemene voorwaarden | AVG - Privacy statement | © Copyright Poging Twee